Termeni si Conditii

Politica de livrare a produselor - Politica de retur / anulare

Înainte de a utiliza sau obține orice materiale, informații, servicii prin intermediul acestui website, vă rugam să citiți cu atenție Termenii și Condițiile. Prin utilizarea website-ului www.fabrica-cutii.ro (denumit în continuare “magazin online”), prin accesarea, utilizarea, obținerea sau achiziționarea oricărui produs, conținut, date, materiale, informații sau servicii prin intermediul acestui magazin online, vizitatorul (denumit în continuare Cumpărător) își exprimă acordul față de Termenii și Condițiile descrise mai jos.

Magazinul online www.magazincutii.ro este administrat de compania SC EXALLE TRADE SRL, (denumită în continuare Vânzător), înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/13182/2011 având CIF RO 29310220, sediul social în Str.Valea Lunga nr 3, sector 6, București, România, telefon 0727887600 și contul bancar IBAN RO24MIRO0000118890300201 deschis la ProCredit Bank .

Termenii și Condițiile pot fi modificate de EXALLE TRADE  în funcție de evoluția prevederilor legale, fără obligația de a anunța în mod special acest lucru. EXALLE TRADE  își rezervă dreptul de a completa sau modifica orice informație din magazinul online fără a anunța în prealabil. De asemenea, EXALLE TRADE păstrează în totalitate şi în mod unilateral dreptul de a adăuga, șterge, modifica, folosi toate materialele, datele şi informațiile conținute la orice moment de website-ul www.magazincutii.ro, inclusiv cele adăugate de utilizatorii finali sau asociate cu comportamentul lor în cadrul website-ului www.magazincutii.ro .

Drepturile de autor pentru acest site sunt deținute de EXALLE TRADE  , nici un material conținut neputând fi reprodus integral sau parțial fără acord prealabil. Vizitatorul/Cumpărătorul înțelege dreptul de proprietate intelectuală și nu va descarca/utiliza conținutul magazinului online, imagini, descrieri, elemente grafice, fără acordul scris al EXALLE TRADE  .

Procesul de vânzare/comandă pe website-ul www.magazincutii.ro factuare și plăți

Produsele se pot comanda prin intermediul website-ului sau prin email la adresa: magazin@fabrica-cutii.ro, prin trimiterea necesarului de produse și datele de facturare Vânzătorului. Acesta din urma va emite o factură proforma pentru comandă și vă va comunica termenul de livrare pentru fiecare produs în parte. În momentul în care plata este procesată în sistemul Vânzătorului, acesta va emite factura fiscală aferentă acestei încasări.

Plata se poate efectua prin transfer bancar, depunere numerar la orice sucursală ProCredit Bank, prin plata numerar la depozitul Vânzătorului sau prin ramburs catre firma de curierat agreata de Vanzator.

Prețurile, stocurile și alte informații despre produse și termene de livrare

Produsele prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare, pot apărea diferențe de nuanță și model intre imaginile de pe website/catalog și produsul real.

Prețurile afișate pe website NU conțin TVA și nu includ cheltuielile de livrare. Stocurile disponibile pe website nu sunt actualizate în timp real și pot apărea modificări. Vă rugam să contactați Vânzătorul pentru a verifica stocul real al unui produs.

Intre inregistrarea Comenzii și preluarea acesteia de către Curier există un interval de 2-7 zile lucratoare. Orice intarziere suplimentară va fi comunicată Clientului și se va agrea cu acesta un nou termen de livrare care nu va putea depăși termenul maxim prevăzut mai sus.

Termenul de livrare pentru produsele pe bază de comandă specială este diferit de la un produs la altul și este influențat de disponibilitatea din acel moment a produselor în stocul producătorului. Termenele de livrare vor suferi modificări în cazul condițiilor meteo nefavorabile, sărbătorilor legale, situații neprevazute pe durata transportului.

Politica de livrare

Produsele comandate se pot fie ridica de la depozitul din Cirogarla, Calea Bucuresti nr 129 Ilfov, sau transportul la domiciliul/sediul Cumpărătorului se poate efectua contra cost prin colaboratori. Având în vedere că folosim un serviciu externalizat, NU putem solicita firmei de curierat partenere livrarea la o anumită ora sau la o anumită dată, prin urmare vă rugăm să NU ni se solicite nici noua. De asemenea, NU ne facem responsabili pentru întârzierile cauzate de firma de curierat parteneră.

ATENȚIE: Vă anunțăm că, conform legilor în vigoare, firmele de transport nu despăgubesc eventualele daune dacă produsele nu au fost desfăcute la livrarea lor și nu se întocmește un proces verbal cu daunele constatate!
În cazul în care acest lucru nu se face la primirea coletului, produsele își pierd Garanția și contravaloarea lor nu se returnează!

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 RON(TVA inclus).

Taxa de livrare devine vizibila inainte de finalizarea comenzii.

Politica de returnare

Potrivit legislației în vigoare, Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris Vânzătorului că renunță la cumpărare, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului cu suportarea cheltuielilor de returnare și manipulare. Condițiile se aplica doar în cazul comenzilor online. Nu se acceptă returul în situația în care produsele prezintă urme de folosire sau sunt puse prin orice mijloc într-o stare necorespunzătoare repunerii în vânzare.

Produsele aduse pe baza de comandă specială, nu se returnează, aceste comenzi sunt personalizate și nu pot fi returnate, decât în situația în care prezintă defecte de fabricație. În cazul defectelor de fabricație, Vânzătorul va înlocui produsul defect cu unul conform.

EXALLE TRADE  va rambursa Clientului contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii facute de catre Client catre EXALLE TRADE  in ceea ce priveste decizia de retragere din contract.

EXALLE TRADE  va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat.

 

Garanția

EXALLE TRADE  garantează că produsele sunt originale, însoțite de factura fiscală. Declarăm pe proprie răspundere conform prevederilor art. 5 din HG nr.1022/2002 privind regimul produselor care pot pune în pericol viața și sănătatea, securitatea muncii și protecția mediului ca produsele comercializate nu pun în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului.

Forța majoră și litigiile

Niciuna dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (total/partial) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea au fost cauzate de forta majora. Partile își vor aduce la cunostita de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului.

Daca in termen de 15 zile evenimentul de forta majora nu inceteaza, partile au dreptul de a denunta unilateral contractul fara pretinderea de daune-interese.

Forta majora va fi probata conform legii.

.

EXALLE TRADE  încearcă să-și îmbunătățească produsele și vă invită să contactați magazin@fabrica-cutii.ro pentru orice probleme sau sugestii.